Galerie horolezců
Horolezecká bibliografie
Časopis "Pohledy do historie"
Časová osa
FAQ
Galerii horolezců - karta lezce
 
Úvod
A
B
C
Č
D
Ď
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
Ř
S
Š
T
U
V
W
Z
Ž
Fotky lezců
Fotogalerie na karet lezců
Jen karty spopisem
Jen lezkyně
Přidat novou kartu
Jan Bukvic  

Jestliže zapsané údaje neodpovídají skutečnosti nebo zcela chybí, kliknutím na tlačítko Editace karty lezce je můžete doplnit, opravit nebo přidat.



 Jmenovci(kyně)
Bukvic Ivan
Bukvic J.

 Bibliografie
HO TJ Tesla Žižkov (1985):
Zpravodaj '85
HO TJ Tesla Žižkov (1983):
Zpravodaj '83
Jan Bukvic (1983):
Poslední mše za Řepana
Jan Bukvic (1983):
Setkání s Bělinou
Jan Bukvic (1985):
Moje druhé narozeniny

 Lokalizace prvovýstupů






 Evidované prvovýstupy
cesta klasifikace rok
STŘECHY (TEREZKA) IV Jizerská st. 1978
PŘESKOK (OSMIVĚŽÍ) Přeskok 2 JPK 1979
TICHÁ CESTA (MALÝ PANTEON - JIŽNÍ STĚNA) V Písk.Sasko 1979
ZÁPADNÍ SPÁRA (MONASTÝR) V JPK 1980
JÓJO (SLOUP) VIIc Písk.Sasko 1983
POSLEDNÍ MŠE ZA ŘEPANA (VELKÁ HRADBA) VIIIb JPK 1983
ÚDOLNÍ KOMÍN (ŠACHOVNICE) IV JPK 1983
DOZVONĚNO (STRÁŽCE POKLADU) VII JPK 1984
OTŘELÉ FRÁZE (STRÁŽCE POKLADU) VII JPK 1984
1850 KJ (TRUHLA) VI JPK 1984
PŘEKVAPENÍ NA KONEC - VAR. (STŘEDNÍ VĚŽ) VIIb JPK 1984
NIC NEVÍŠ (CHOBOT (U ŽRALOKA)) VIIb Písk.Sasko 1986
ANDĚLÉ NA KŮRU (ROKELSKÁ STĚNA - M) VIIc JPK 1986
DEŠŤOVÝ KOUT (ŽLUTÁ STĚNA ŽLEBSKÁ - M) VI Písk.Sasko 1987
SMÍCH STARÉHO KRUPPA (STUDNIČKOVA VĚŽ) VIIb Písk.Sasko 1988
POLOČAS ROZPADU (OBŘÍ SKÁLA) VIIb JPK 1988
HOP TEN DREK (PANDĚRO - M) VIIa Písk.Sasko 1989
SPÁRKA (CHERUBÍN) V Písk.Sasko 1990
ÁDRCROSS (ROKELSKÁ STĚNA - M) VIIb JPK 1993
STŘÍBRO VE ZLATĚ (KOUZELNÍK-M) VIIc JPK 1994
BOLERO (ŠPANĚLSKÁ STĚNA - M) VIIb Písk.Sasko 1996
KOLEDA (ŠPANĚLSKÁ STĚNA - M) VIIb Písk.Sasko 1997
KÁHIRSKÁ HRANA (CIKÁNKA - M) VIIc JPK 1998
JEŘÁBI TÁHNOU (ČERTŮV HRÁDEK) VIIIb Písk.Sasko 2001
LEPŠÍ KOUT (VÝČEP) V Písk.Sasko 2002
NYMBURSKÁ CESTA (SLUNEČNÁ) IV JPK 2004
ZELENOBÍLÁ (BÍLÁ) VI JPK 2005
VARIANTA (PŮLENÁ VĚŽ) V JPK 2005
SPOJOVACÍ VARIANTA (DUHOVÁ VĚŽ) VI JPK 2006
ÚDOLNÍ CESTA (ROZVALINA) VIII JPK 2006
KIMOVA (ČESKOLIPSKÁ STĚNA -M) VII JPK 2006
SMAŽENICE (HŘÍBEK) VII JPK 2007
CUKROVÁ ZRADA - VARIANTA (KAPELNÍČEK) VII JPK 2007
BÉĎŮV KRUH (ČESKOLIPSKÁ STĚNA -M) VII JPK 2007
BESEDLCKÁ PĚTKA (U LOMU - M) VIIIa Písk.Sasko 2008
LIBERTA TEAM (DVOJVĚŽÍ) VI JPK 2009

Jestiže nějaký starý prvovýstup tohoto lezce ve výše uvedeném seznamu chybí, znamená to, že na Skalních oblastech ČR není evidován. Tuto cestu lze dopsat v v sekci evidence skal a cest. Zde se nejprve proklikejte k dané skále a pak váš výstup zapište jako Zápis chybějící cesty. Pro tento typ zápisu se nemusíte nijak registrovat.








































Pohledy do historie lezení na skalách ČR

  • Galerie lezců na skalách ČR

  • Bibliografie vydané beletrie, časopisů, horolezeckých průvodců, samostatných novinových i webových článků a videí o historii lezení na skalách ČR a faksimilí historických Vrcholových knih a Protokolů o prvovýstupech

  • Webový časopis s originálními články o historii lezení na skalách ČR

  • Časová osa prvovýstupů na skalách ČR

  •  Databáze
    11852lezců v Galerii lezců
    75vydaných knih
    181novinových článků
    25webů
    193webových článků
    52Vrcholových knih
    2258Protokolů




    Potřebujete-li něco opravit
    nebo poradit, ozvěte se na
    zstrnad@netsystemas.com


    Aktuální informace lezcům |  Aktuálně platná omezení lezení |  Databáze sektorů, skal a cest na území ČR |  Dokumenty ochrany přírody |  Galerie horolezců |  Horolezecká bibliografie |  Metodické video k údržbě skal |  Orgány ochrany přírody |  Pravidla lezení pro nepískovcové skály v ČR |  Pravidla lezení pro pískovcové skály v ČR |  Přehled údržby skal |  Sektory se zákazy lezení |  Sezónní omezení lezení |  Správci skal |  Srážky v sektorech za posledních 24 hodin |  Teritoriální působnost vrcholových komisí |  Zákazy MG na skalách ČR |  Zápisy z jednání vrcholových komisí |  Mobilní aplikace Skalní oblasti ČR



    © Copyright 2004–2017 NETSYSTEM Int., a. s.
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu NETSYSTEM Int., a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru skalnioblasti.cz je NETSYSTEM Int, a. s., se sídlem Holého 936/10, 460 01 Liberec 1.

    Informace o reklamních plochách na serveru Skalní oblasti ČR