Galerie horolezců
Horolezecká bibliografie
Časopis "Pohledy do historie"
Časová osa
FAQ
Galerii horolezců - karta lezce
 
Úvod
A
B
C
Č
D
Ď
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
Ř
S
Š
T
U
V
W
Z
Ž
Fotky lezců
Fotogalerie na karet lezců
Jen karty spopisem
Jen lezkyně
Přidat novou kartu
Alena Čepelková  

(1953)

roz. Stehlíková, česká horolezkyně, předsedkyně VV ČHS v letech 2005-2008, 2. místopředsedkyně VV ČHS v letech 2003-2004.

Jestliže zapsané údaje neodpovídají skutečnosti nebo zcela chybí, kliknutím na tlačítko Editace karty lezce je můžete doplnit, opravit nebo přidat.


 Fotogalerie lezce


 Jmenovci(kyně)
Čepelková Irena
Čepelková J.

 Bibliografie
 (2013):
HoroLezec, ročenka ČHS 2012
Ivan Dieška, Václav Širl, B. Šišovská a kol. (1989):
HOROLEZECTVO encyklopédia
 (2015):
HoroLezec, ročenka ČHS 2014
Petr Jandík (2012):
Zuzana Hofmanová nesestoupila z Broad Peaku
 (2012):
Zuzana Hofmanová
 (2012):
Horolezkyně Hofmanová se nevrátila z dvanácté nejvyšší hory světa Broad Peak
 (2002):
Zápis z Valné hromady ČHS 2002
Česká televize (2003):
České himalájské dobrodružství (3.)

 Lokalizace prvovýstupů






 Evidované prvovýstupy
cesta klasifikace rok
VRAŽDĚNÍ NEVIŇÁTEK (HERODES) VIIb JPK 1977
CESTA VYSOKOHORSKÝCH TURISTŮ (ALPSKÁ) VIIb Písk.Sasko 1977
CIKÁNI JDOU DO NEBE (BARONESA) VIIb Písk.Sasko 1977
YOSEMITE, YOSEMITE (ŽLUTÁ STĚNA ŽLEBSKÁ - M) VIIc Písk.Sasko 1978
ÚDOLNÍ STĚNA - VAR. BLBÝCH (STAŘENA) VIIIa Písk.Sasko 1979
ZTRACENÁ STOPA - VAR. (JUNÁCKÁ VĚŽ) 7- UIAA 1987
NEJMLADŠÍ U STOLU (UŠÁK) 6+ UIAA 1987
ŽENĚ (ČERTŮV HŘBET) 6+ UIAA 1988
KDYŽ HVĚZDY UMÍRAJÍ (ŠIMPANZ) VIIIc Písk.Sasko 2007

Jestiže nějaký starý prvovýstup tohoto lezce ve výše uvedeném seznamu chybí, znamená to, že na Skalních oblastech ČR není evidován. Tuto cestu lze dopsat v v sekci evidence skal a cest. Zde se nejprve proklikejte k dané skále a pak váš výstup zapište jako Zápis chybějící cesty. Pro tento typ zápisu se nemusíte nijak registrovat.








































Pohledy do historie lezení na skalách ČR

  • Galerie lezců na skalách ČR

  • Bibliografie vydané beletrie, časopisů, horolezeckých průvodců, samostatných novinových i webových článků a videí o historii lezení na skalách ČR a faksimilí historických Vrcholových knih a Protokolů o prvovýstupech

  • Webový časopis s originálními články o historii lezení na skalách ČR

  • Časová osa prvovýstupů na skalách ČR

  •  Databáze
    11850lezců v Galerii lezců
    75vydaných knih
    181novinových článků
    25webů
    193webových článků
    52Vrcholových knih
    2253Protokolů




    Potřebujete-li něco opravit
    nebo poradit, ozvěte se na
    zstrnad@netsystemas.com


    Aktuální informace lezcům |  Aktuálně platná omezení lezení |  Databáze sektorů, skal a cest na území ČR |  Dokumenty ochrany přírody |  Galerie horolezců |  Horolezecká bibliografie |  Metodické video k údržbě skal |  Orgány ochrany přírody |  Pravidla lezení pro nepískovcové skály v ČR |  Pravidla lezení pro pískovcové skály v ČR |  Přehled údržby skal |  Sektory se zákazy lezení |  Sezónní omezení lezení |  Správci skal |  Srážky v sektorech za posledních 24 hodin |  Teritoriální působnost vrcholových komisí |  Zákazy MG na skalách ČR |  Zápisy z jednání vrcholových komisí |  Mobilní aplikace Skalní oblasti ČR



    © Copyright 2004–2017 NETSYSTEM Int., a. s.
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu NETSYSTEM Int., a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru skalnioblasti.cz je NETSYSTEM Int, a. s., se sídlem Holého 936/10, 460 01 Liberec 1.

    Informace o reklamních plochách na serveru Skalní oblasti ČR